Menu
RSS
Επικεφαλίδες:

ΤA.Χ.ΔI. Κ. : Άμα λάχει λεφτά υπάρχουν (και για ενοικίαση πάρκιγκ)

ΤA.Χ.ΔI. Κ. : Άμα λάχει λεφτά υπάρχουν (και για ενοικίαση πάρκιγκ)

Δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας που επιτέλους οι δικαστικοί λειτουργοί του ΣτΕ θα έχουν για τα επόμενα τρία χρόνια δωρεάν χώρο στάθμευσης,  ώστε να εκτελούν πλέον απερίσπαστοι το λειτούργημά τους!

Στη συνεδρίαση του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ της 11.12.2017, μετά από δύο άκαρπους διαγωνισμούς, εγκρίθηκε η με απευθείας συμφωνία μίσθωση 80 στεγαζόμενων θέσεων

 στάθμευσης για τα ΙΧ αυτοκίνητα των δικαστικών λειτουργών του ΣτΕ  για τρία χρόνια, αντί μηνιαίου μισθώματος 5.175,00 ευρώ μηνιαίως ,  ήτοι αντί συνολικής δαπάνης 186.300 ευρώ.

 Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε επίσης και η δέσμευση πίστωσης 7.300.000 ευρώ για να πληρωθούν  τα τιμολόγια  έτους 2016 για τις υπηρεσίες  που προσέφεραν  οι συνάδελφοι στο πλαίσιο του συστήματος νομικής βοήθειας.

Εν ολίγοις, σ’ αυτήν τη συνεδρίαση το ΤΑ.Χ.ΔΙΚ  μοίρασε λεφτά…… σε άλλους  βέβαια ψίχουλα  για τη δουλειά που τελείωσαν εδώ και ένα χρόνο και σε άλλους  μπόνους για τη δουλειά για την οποία  πληρώνονται ήδη αδρά…  Αλλά μπορεί κανείς να παραπονεθεί;  Ως γνωστόν, άλλη δουλειά παρέχουν οι έμμισθοι λειτουργοί της δικαιοσύνης  και άλλη εμείς οι άμισθοι συλλειτουργοί της !  

(Η φωτογραφία από την ανάρτηση «Η ΘΕΜΙΣ ΚΑΙ Η ΘΥΜΙΟΥΛΑ» από το blog «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ….ΕΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ» του συναδέλφου Δημητρίου Ζέρβα)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top