Logo
Print this page

Επιτέλους ο κ. Υπουργός συγκάλεσε Συντονιστική!!!!!!

849_2_22 Τη σύγκληση Συντονιστικής Επιτροπής,  τη Δευτέρα. 6.12.2010 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης,  την πληροφορηθήκαμε από το σχόλιο  που έθεσε ο  κ. Στεφανίδης σε προηγούμενη ανάρτηση μας και αμέσως - τι σου είναι οι συνειρμοί -  μας ήρθε στο μυαλό για άγνωστους λόγους  το γνωστό ανέκδοτο με τον καπετάνιο, τον νάνο μούτσο και το κουφό τζίνι!!

Αντί λοιπόν για Ολομέλεια των Προέδρων που ζητάμε εδώ και μήνες, θα γίνει τελικά Συντονιστική Επιτροπή και μάλιστα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για να συζητηθούν τα θέματα........

της "απελευθέρωσης", ενώ η νομοπαρασκευαστική επιτροπή λειτουργεί εδώ και ένα μήνα ερήμην μας!!!

Παρ' όλα αυτά όμως, επειδή δεν θέλουμε να είμαστε αχάριστοι προς τον κ. Καστανίδη, τον δικό μας Υπουργό,  δεν μπορούμε παρά να του αναγνωρίσουμε την πρωτοβουλία και να του χρωστάμε χάρη για τη σύγκληση της Συντονιστικής, αφού ο  κ. Παξινός είναι τόσο χολωμένος μετά τη διάσκεψη της Σύρου που όπως λένε ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να δει Πρόεδρο της Περιφέρειας ( από τους απείθαρχους εννοείται)!!  Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που, όπως πιστεύουμε, εκδόθηκε  το  Δελτίο Τύπου της 20.10.2010 από τη "Συντονιστική" χωρίς να γίνει Συντονιστική!!

Ετσι λοιπόν τη Δευτέρα. 6.12.2010 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ( και αυτό το βρίσκουμε λογικό εφόσον η πρωτοβουλία ανήκει στον Υπουργό) θα προσέλθουν οι κ.κ. Παξινός, Μανουσάκης και Λαμτζίδης - μέλη του Προεδρείου της Ολομέλειας και οι κ.κ. Κ. Ζέρβας, πρόεδρος του Δ.Σ. Θηβών, Δ. Κονομόδης, πρόεδρος του Δ.Σ.Κορίνθου, Λ. Γκάνης, πρόεδρος του Δ.Σ. Χαλκίδας, Ι. Κίτσος, πρόεδρος του Δ.Σ. Πάτρας,  Δ. Κωστογιάννης, πρόεδρος του Δ.Σ. Τριπόλεως, Φ. Σαμαράς, πρόεδρος του Δ.Σ. Λάρισας, Β. Λαμπρινός, πρόεδρος του Δ.Σ. Ηρακλείου, Α. Λιώσης, πρόεδρος του Δ.Σ. Αμαλιάδας, Χ. Σαββίδης, πρόεδρος του Δ.Σ. Κοζάνης και Χ. Κεβρεκάκης, πρόεδρος του Δ.Σ. Καβάλας

Τι θα συζητήσουν;

Κατά την άποψη μας  ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ εκτός από το πως θα μας τη φέρουν (δηλαδή με ποιό τρόπο θα μας φέρουν  γλυκά - γλυκά  την "απελευθέρωση", ώστε  να μην τους πάρουμε με τις πέτρες) και πώς θα διατηρήσουν τα οφίτσια τους (δηλαδή πως θα διατηρηθούν  ως τεκμήρια αμοιβής τα γραμμάτια προείσπραξης, πράγμα που  καίει καθώς με αυτά εισπράττεται και η  εισφορά υπερ των δικηγορικών συλλόγων, από την οποία και εξαρτάται η τυπική - για την ουσιαστική δεν μπορεί να γίνει λόγος μετά την απελευθέρωση - επιβίωση τους) (κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε σχετικά χθεσινό άρθρο της εφημερίδας "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ").

Και για να μη θεωρηθεί ότι είμαστε άδικοι ή εμπαθείς, ιδού και γιατί πιστεύουμε τα παραπάνω:

Πρώτον: Γιατί οι αποφάσεις για την απελευθέρωση δεν εξαρτώνται ούτε κατ' ελάχιστον από τον κ. Καστανίδη (αν δηλαδή κάνουμε την υπόθεση εργασίας ότι ο κ. Καστανίδης δεν τάσσεται αναφανδόν υπερ της απελευθέρωσης), ο οποίος δεν συμμετέχει κάν στην νομοπαρασκευαστική επιτροπή.

Δεύτερον: Γιατί ο κ. Καστανίδης είναι "μανούλα" στο να καλύπτει πράγματα (δηλαδή να δίνει άλλοθι στους δικούς μας) και το έχει αποδείξει με την επιβολή του ΦΠΑ!!

Τρίτον: Γιατί οι κ.κ. Παξινός και Μανουσάκης έχουν ταχθεί υπερ της απελευθέρωσης (συγκαλυμένα ο πρώτος, απροκάλυπτα ο δεύτερος) και ο κ. Λαμτζίδης (αν θεωρήσουμε ειλικρινή, όσα κατά καιρούς γράφει) δεν φαίνεται να έχει τα κότσια να αντιδράσει.

Τέταρτον: Γιατί ο συσχετισμός μεταξύ των υπολοίπων προέδρων είναι τέτοιος που μόνο αυτά τά θέματα συζήτησης επιτρέπει (μόνο οι κ.κ. Ζέρβας, Κονομόδης και Γκάνης  έχουν ταχθεί σαφώς κατά της "απελευθέρωσης"), καθώς οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν ό,τι πει ο κύριος και θεός τους (Παξινός ή Καστανίδης δεν έχει σημασία), ακόμα και όταν άλλα λένε και άλλα αποφασίζουν οι Γ.Σ. των Συλλόγων τους.

Αυτά λοιπόν προς το παρόν και ας περιμένουμε τα νεώτερα (αν βεβαίως  καταδεχτούν   οι κ.κ. συνάδελφοι του Προεδρείου της Συντονιστικής να  ενημερώσουν και εμάς τους απλούς δικηγόρους!!).

Related items

Design and Powered by JAMP