Menu
RSS
Επικεφαλίδες:

Ευτυχώς που υπάρχει και ο κ. Πάγκαλος ;

quiz Μερικές φορές πραγματικά αισθανόμαστε την ανάγκη να αναφωνήσουμε: "Ευτυχώς που υπάρχει και ο κ. Πάγκαλος!!!!". Γιατί σ' αυτές τις δύσκολες μέρες, όσο και να προσπαθούν να τον ανταγωνισθούν οι υπόλοιποι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης, είναι ο μόνος που με τις δηλώσεις του κατορθώνει  να "τρολάρει" τόσο επιτυχώς την πολιτική ζωή αυτού του τόπου.

 

Σημερινό του κατόρθωμα οι δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή του Μega, στην οποία δήλωσε ευθαρσώς:  "Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει" (για να δείτε το..........

σχετικό απόσπασμα κάντε κλικ εδώ). Για να είμαστε όμως δίκαιοι και να μην παρερμηνεύουμε τις δηλώσεις του , ο κ. Πάγκαλος δεν είπε μόνο αυτό.  Είπε επίσης :

  • Οτι είναι με το μέρος όσων διαμαρτύρονται κατά των έκτακτων εισφορών, του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και των νέων μέτρων των αποδείξεων .
  • Οτι το χαράτσι των ακινήτων που του αναλογούν έχει υπολογίσει ότι φτάνει τα 7.500 ευρώ.
  • Οτι για να μπορέσει να πληρώσει το φόρο μέσω της ΔΕΗ θα πρέπει να πουλήσει ένα από τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του και.
  • Οτι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία - προσοχή - δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά (της θείας του της Αγλαϊας - για να δείτε σχετική ανάρτηση κάντε κλικ εδώ), του ήρθε συνολικός φόρος 17.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και του τέλους ακίνητης περιουσίας.

Δυστυχώς οι καλοί δημοσιογράφοι του MEGA παρέλειψαν να τον ρωτήσουν για ποιό λόγο αδυνατεί να πληρώσει το ποσό των 7.500 ευρώ, αφού σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν πρόσφατα παίρνει από το κράτος (δηλαδή από εμάς τους ρημαδοφορολογούμενους)  162.812,00 ευρώ για βασικό μισθό και  46.319,34 ευρώ (!!!!!) για δαπάνες κινητής τηλεφωνίας!!!! (για να διαβάσετε το σχετικό δημοσίευμα κάντε κλικ εδώ) και ως εκ τούτου μάλλον δεν κινδυνεύει να "πεινάσει" λόγω των "χαρατσιών" του κ. Βενιζέλου.

 

Τώρα κάποιοι, πιθανότατα. θα πουν ότι με την παρούσα ανάρτηση "ευλογάμε τα γένια μας",  καθώς  το Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. αποφάσισε ομόφωνα να  αφαιρέσει από τον κ. Πάγκαλο τον τίτλο του "επίτιμου δικηγόρου". Και η αλήθεια είναι ότι εν μέρει το κάνουμε, γιατί - πώς να το κρύψομεν άλλωστε - καταχαρήκαμε τη σχετική απόφαση. Η ευχαρίστηση όμως που αισθανόμαστε δεν μπορεί να αλλάξει την άποψη μας ότι τέτοιου είδους κινήσεις γίνονται μόνο προς εντυπωσιασμό, καθώς  η τόση ευθιξία της συνδικαλιστικής μας ηγεσίας  - δυστυχώς - δεν συνοδεύεται από ανάλογη στάση προς τα λοιπά μέλη της κυβέρνησης, τα οποία - χωρίς βεβαίως να  συναγωνίζονται τη σοφία των λόγων του κ. Πάγκαλου - τον ανταγωνίζονται επάξια στα έργα. Μάλιστα επισημαίνουμε ότι στην Ολομέλεια των Προέδρων που έγινε στην Πάτρα στις 2 και 3 Σεπτέμβρη,  οι Πρόεδροι μας για μια ακόμη φορά συνεδρίασαν με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και αν δεν κάνουμε λάθος (αν κάνουμε διορθώστε μας) βρέθηκαν μόνο τρεις Θεσσαλονικείς συνάδελφοι να του αποδώσουν τις τιμές που του άρμοζαν!!!! (σχετικό δημοσίευμα εδώ).

 

Αλλά επειδή το θέμα της παρούσας ανάρτησης δεν είναι ο ραγιαδισμός της συνδικαλιστικής μας ηγεσίας,  επανερχόμαστε στις δηλώσεις του κ.Πάγκαλου. ο οποίος πιστεύουμε ότι  ανοίγει λαμπρό δρόμο σε όλους εμάς που επίσης δεν έχουμε να πληρώσουμε μιάς και το ετήσιο εισόδημά μας  είναι κατά πολύ μικρότερο από τις δαπάνες "κινητής τηλεφωνίας" του. Ας ακολουθήσουμε λοιπόν το  παράδειγμά του και ας αναφωνήσουμε: "Δεν έχουμε να πληρώσουμε δεν μπορούμε να πληρώσουμε, ας έρθει ο Βενιζέλος να μας συλλάβει".

 

( Η φωτο της ανάρτησης δημοσιεύτηκε μαζί με το ακόλουθο κουιζ στο ευρηματικότατο blog " O Αntista/chef προτείνει...."

 

Ποια από τις δυο δηλώσεις έκανε ο εικονιζόμενος πολιτικός σε εφημερίδα;

 

1.“Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή.“

 

2.“Όταν ο κοπρίτης βάζει στο Δημόσιο κάποιον επειδή τον ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνει πολλούς σταυρούς ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή.“

 

Για να δείτε ποιά είναι η σωστή απάντηση, κάντε κλικ εδώ)

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top