Menu
RSS
Επικεφαλίδες:

Της Δικιαοσύνης site νοητό!

everyone-can-be-anonymous Aντιγράφουμε από το πολύ καλό blog "πιτσιρίκος" την ανάρτηση του σχετικά με την "κατάληψη" της ιστοσελίδας του Υπουργείου Δικαιοσύνης από τους Αnonymous (σχετικό ρεπορτάζ εδώ και εδώ) με αφορμή τη σύλληψη τριών ανήλικων μαθητών λυκείου, ως δραστών της παρόμοιας επίθεσης στις αρχές του μήνα από τους Greek Hacking Scene.. Σύμφωνα  δε με την ανακοίνωση που ανάρτησαν οι anonymous στην ιστοσελίδα του υπουργείου , oi εν λόγω μαθητές δεν έχουν καμία σχέση με την κίνηση αυτή και ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι.

Της Δικαιοσύνης site νοητό

Νέα επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης πραγματοποίησαν αργά χτες το βράδυ οι Anonymous. Αμέσως, τριάντα διμοιρίες των ΜΑΤ περικύκλωσαν το site του υπουργείου Δικαιοσύνης και έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ πέταξαν και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

 

Η κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα στην επίθεση των Anonymous και απέλυσε τον φύλακα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

 

Για τη σύλληψη των Anonymous έχει εξαπολυθεί........

ανθρωποκυνηγητό και η Αστυνομία είναι στα ίχνη τους.

 

Η Ελληνική Αστυνομία ετοιμάζεται να δημοσιεύσει στο site της φωτογραφίες των Anonymous που καταζητούνται.

 

Επειδή στους Anonymous μπορεί να ανήκει οποιοσδήποτε κάτοικος της Ελλάδας –αλλά και οποιοσδήποτε κάτοικος του πλανήτη-, η Ελληνική Αστυνομία θα ανεβάσει στο site της φωτογραφίες 7 δισεκατομμυρίων υπόπτων και θα ζητήσει από τους πολίτες να τους αναγνωρίσουν.

 

Παράλληλα, έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψη του Λουκάνικου, αφού, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, μπήκε κι αυτός στο site του υπουργείου Δικαιοσύνης αλλά -σε αντίθεση με τους υπόλοιπους Anonymous- ξέχασε να βάλει κουκούλα, με αποτέλεσμα τα λαγωνικά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να τον αναγνωρίσουν αμέσως από την ουρά.

 
 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου –ο οποίος έχει βαθιά γνώση του Διαδικτύου και παίζει τα computer στα δάκτυλα- δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο. Πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους με αυτούς τους Ανώριμους».

 
 

Κύκλοι της Αριστεράς αποδίδουν την επίθεση των Anonymous στο site του υπουργείου Δικαιοσύνης σε ασφαλίτες και παρακρατικούς που ρίχνουν κρατικές ιστοσελίδες, για να συκοφαντήσουν το λαϊκό κίνημα και την εργατιά.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top