Menu
RSS
Επικεφαλίδες:

Εμπρός - όλοι μαζί - να τους πατήσουμε και εμείς μια απαγόρευση!!!

ad_01 Δεν απευθυνόμαστε μόνο στους θεριακλήδες!!

Απευθυνόμαστε σε όλους- καπνιστές και μη καπνιστές - για τους εξής λόγους:

Πρώτον: Διότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία (και οι καπνιστές το γνωρίζουμε), πλην όμως πιο σοβαρά τη βλάπτει η τρόικα, το μνημόνιο, η αυθαιρεσία αυτής της κυβέρνησης, η αναλγησία των μέτρων, η καθημερινή υποτίμηση της νοημοσύνης μας (λ.χ. 22 εκατομμύρια ευρώ για τρεις ιστοσελίδες!!!) , ο "καιάδας" για τους συνταξιούχους, η έλλειψη προοπτικών για τη νέα γενιά, η καθημερινή ανασφάλεια για τη ........

δουλειά μας, η ακρίβεια που αυξάνεται με φόρους και διατάγματα, η κυνικότητα που αντιμετωπίζουν τις ζωές μας, η διάλυση του ασφαλιστικού μας συστήματος, η "απελευθέρωση" επαγγελμάτων χάριν της "ελεύθερης" αγοράς και των κερδών τραπεζών και λοιπών "ελεύθερων" κεφαλαιούχων.

Δευτερον: Διότι το κάπνισμα είναι επιλογή (κακή, πλην όμως επιλογή) καθενός από εμάς και καλά να πάθουμε όσοι καπνίζουμε, ενώ το μνημόνιο, την τρόικα, την πολιτική αυτή της κυβέρνησης (άλλα μας έταξε για να βγεί), τις μειώσεις των μισθών, τη διάλυση του ασφαλιστικού μας συστήματος κλπ δεν τα επιλέξαμε , συνεπώς γιατί να τα λουστούμε.

Τρίτον: Διότι το κάπνισμα ως επιλογή μας (κακή για να μην παρεξηγούμαστε) κατά τα προαναφερόμενα βλάπτει μόνο εμάς - υπό την προυπόθεση ότι υπάρχει σύστημα εξαερισμού στους κλειστούς χώρους - και κάνέναν άλλο, ενώ αντιθέτως τα μέτρα τους βλάπτουν τους πάντες, ακόμη και αυτούς που δεν γεννήθηκαν ακόμη και ίσως να μην γεννηθούν ποτέ λόγω της οικονομικής "ευμάρειας" που μας ετοιμάζουν!

Τέταρτον: Διότι δεν φτάνει που έβαλαν χοντρά χέρι στις ζωές μας , θέλουν να βάλουν και στα "χούγια" μας!!

Πέμπτον: Διότι με τα "ρουφιανοτηλέφωνα" τους θέλουν να μας μεταβάλουν σε χώρα ρουφιάνων και καταδοτών!!

Εκτον: Διότι προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών τους και στην καθημερινότητα μας και επιπλέον να δικαιολογήσουν το "κηφηναριό" που προσλαμβάνουν για να μας αστυνομεύει (ο μόνος δημόσιος τομέας που ένας συνταξιοδοτείται τρείς προσλαμβάνονται)!!

Εβδομον: Διότι βρήκαν άλλον έναν τρόπο να μας τα "παίρνουν" και επιπλέον να πιστεύουμε (και εμείς και οι άλλοι) ότι φταίμε!!!!

Για όλους αυτούς τους λόγους (και όσους άλλους μπορείτε να προσθέσετε) και επειδή όπως ξαναγράψαμε οι άνθρωποι είναι τρελά επικίνδυνοι ΕΜΠΡΟΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top